واحد فروش
021-66389448
021-66382843
کالا علم
کالا علم
کالا علم
کالا علم
اعلام قیمت (پیامک - واتساپ - تماس)
09129315861
کالا علم
کالا علم کالا علم
انتخاب دسته بندی
  • انتخاب دسته بندی
  • فروشگاه مواد شیمیایی آزمایشگاهی مرک-سیگما-آلدریچ-ساپلکو-آسیایی
منو
کالا علم کالا علم
فروشگاه
  • صفحه اصلی
  • آشنایی با برچسب محصولات
  • روش جستجوی کالاها
  • روش دریافت قیمت و موجودی کالاها
  • سوالات متداول و تماس با بخش فروش
  • مقالات سایت
  • فروشگاه
واحد فروش:02166389448  - 02166382843
تماس-پیامک-واتساپ-تلگرام-آی مسیج:09129315861
خانهفروشگاه مواد شیمیایی آزمایشگاهی مرک-سیگما-آلدریچ-ساپلکو-آسیایی پکتین از پوست مرکبات
بزرگنمایی تصویر

پکتین از پوست مرکبات

فرمول : C5H10O5
cas : 9000-69-5
نام انگلیسی : Pectin from citrus peel
بوی محصول

بی بو

برند

SAFC, سیگماآلدریچ, مرک, میلیپور, هند و چین

دمای نگهداری

در دمای 2 تا 8 درجه سانتیگراد نگهداری شود.

فرم محصول

جامد

موجودی کالا

کالا در انبار موجود است

رنگ محصول

مایل به سفید تا بژ

حجم-وزن

100gr, 1gr, 1kg, 500gr

جهت مشاهده کدهای کالا ، گریدها ، اطلاعات فنی ، کاربردهای محصول ، اصول ایمنی محصول و دریافت فایل msds کالا به بخش توضیحات در بخش زیر مراجعه نمایید.


توجه مهم : تمامی محصولات در گرید آزمایشگاهی بوده و صنعتی یا دارو نمیباشند .

  •  گارانتی اصالت کالا
  •   هفت روز ضمانت بازگشت
  •  ارسال سریع به سراسر کشور
مقایسه
افزودن به علاقه مندی
شناسه محصول: 108 دسته: فروشگاه مواد شیمیایی آزمایشگاهی مرک-سیگما-آلدریچ-ساپلکو-آسیایی
اشتراک گذاری
بستن (Esc)
zood

ارسال سریع کالا

به سراسر کشور

پشتیبانی 24 ساعته

پشتیبانی 24 ساعته

09129315861(پیامک-واتساپ)

7roz

7 روز ضمانت بازگشت

7 روز ضمانت بازگشت طبق پروتکل

زنجیره دمایی

رعایت زنجیره دمایی

حفظ دمای کالا در فرایند ارسال

  • توضیحات
توضیحات
چگالی :1.508 g/cm³
وزن ملکولی :150.13 g/mol
نقطه ذوب : 174 تا 180 °C
نقطه جوش :415.5 °C
نقطه اشتعال :219.2 °C
انحلال پذیری :محلول در آب.
دانلود برگه اطلاعات ایمنی
لینک در سایت تولید کننده
نامهای مترادف انگلیسی و فارسی

پکتین 

Pectin

پکتین از سیب 

Pectin from apple

متیل استر پلی دی گالاکترونیک اسید 

Poly-D-galacturonic acid methyl ester

روشهای دریافت پکتین از پوست مرکبات

فروش پکتین پکتین از پوست مرکبات :

جهت خرید پکتین از پوست مرکبات مرک ، سیگما ، الدریچ ، ساپلکو با خلوص بالا و نیز دریافت قیمت پکتین میتوانید از طریق سیستم های تماس با ما اقدام نمایید ، همچنین فروش پکتین تولید شرکت های هندی و چینی و کره ای با خلوص بالا در حجم های متنوع توسط این گروه تجاری صورت میپذیرد. ارسال محصول پکتین از پوست مرکبات جهت تمام نقاط کشور توسط این گروه بازرگانی صورت گرفته و از طرق مختلف قابل ارسال میباشد.

کدهای محصول + اطلاعات فنی

اطلاعات فنی :

Pectin from citrus peel

CAS :

9000-69-5

کد سیگما آلدریچ sigmaaldrich :

P9135- 93854- P7536

فرمول شیمیایی :

C5H10O5

انحلال پذیری :

محلول در آب.

آشنایی با محصول

شرح :

پکتین از پوست مرکبات ، با فرمول شیمیایی C5H10O5 نوعی نشاسته به نام هتروپلی ساکارید است که در دیواره سلولی میوه‌ها و سبزیجات، در لایه‌ای بین سلول‌ها به نام لایه “میانی” قرار دارد. پکتین در گیاه نقش یک چسب بین سلولی را ایفا می کند که وظیفه اتصال سلول‌های گیاهی به یکدیگر را بر عهده دارد. مرکبات، سیب، زردآلو، گیلاس، پرتقال و هویج جزء منابع تأمین پکتین محسوب می‌شوند، اما پوست سیب و مرکبات، رایج ترین منابع مورد استفاده در تولید محصولات صنعتی به شمار میروند.

پکتین، در ابتدا نامحلول است اما می تواند با گرم شدن در محیط اسیدی به حلال تبدیل شود. هنگامی که پکتین از پوست مرکبات در آب تحت شرایط خاصی شکسته می شود، به شکل ژل در می آید. خواص ژل کنندگی پکتین مدت‌هاست که شناخته شده است و اکنون به صورت صنعتی به شکل پودری که معمولاً به رنگ قهوه‌ای روشن یا سفید است در دسترس می‌باشد.

از پکتین به دلیل دارا بودن خاصیت ژل کنندگی، معمولاً به عنوان یک عامل تثبیت کننده و غلیظ کننده، به ویژه در مرباها و ژله ها استفاده می شود. در شیرینی پزی برای دادن ساختار ژله‌ای به مرباها و ژله‌ها کاربرد دارد.(80 تا 90 درصد پکتین از پوست مرکبات تولید شده، در صنایع غذایی برای تولید ژله، مربا و ژلاتین استفاده می شود).

استفاده از پکتین در غذا و سایر محصولات دارای چندین مزیت از جمله کاهش زمان پخت، بهبود بافت و رنگ و افزایش ماندگاری است. در محصولات آرایشی و بهداشتی، پکتین از پوست مرکبات به عنوان یک تثبیت کننده عمل می کند. پکتین همچنین در آماده سازی‌های التیام زخم و چسب‌های پزشکی ویژه مانند دستگاه‌های کولوستومی استفاده می شود.

تاریخچه پکتین از پوست مرکبات :

دانشمندان فرانسوی “هانری براکونوت” و “آنسلمه پاین” اولین کسانی بودند که پکتین‌ها را در سال 1825 کشف کردند. براکونوت نام آن را “پکتیک اسید” بر اساس یک کلمه یونانی باستان به معنای “منعقد کننده” گذاشت. اگرچه عملکرد پکتین در ساخت مربا و مارمالاد مدت‌ها قبل شناخته شده بود. برای به دست آوردن مرباهای خوب از میوه هایی که دارای پکتین کم یا فقط با کیفیت پایین بودند، میوه های غنی از پکتین یا عصاره آنها در دستور پخت مخلوط شدند.

در طول انقلاب صنعتی ، سازندگان کنسروهای میوه به تولید کنندگان آب سیب روی آوردند تا تفاله سیب خشکی را که برای استخراج پکتین پخته می شد، بدست آورند. بعدها، در دهه‌های 1920 و 1930، کارخانه‌هایی ساخته شدند که به طور تجاری پکتین از پوست مرکبات را از تفاله سیب خشک و بعداً از پوست مرکبات استخراج می‌کردند. پکتین ابتدا به عنوان یک عصاره مایع فروخته شد، اما در حال حاضر اغلب به عنوان پودر خشک استفاده می شود، که راحت تر از مایع ذخیره و نگهداری می شود.

خلاصه :

پکتین از پوست مرکبات ، یک پلی ساکارید طبیعی و غنی از گالاکتورونیک است که در میوه‌ها به ویژه در پوست مرکبات و سیب یافت می‌شود. در صنایع غذایی از پکتین به عنوان یک عامل غلیظ کننده، تثبیت کننده و عامل ژل کننده استفاده می شود. همچنین می توان از آن برای تثبیت نوشیدنی‌های پروتئینی اسیدی استفاده کرد.

کاربردهای پکتین از پوست مرکبات
  • به عنوان یک تثبیت کننده : پکتین از پوست مرکبات در ژله‌های شیرینی پزی استفاده می شود تا ساختار ژلی خوبی داشته باشد، و عطر و طعم مطبوعی ایجاد کند.
  • به عنوان امولسیفایر : پکتین مرکبات همچنین باعث کاهش سینرزیس در مربا و مارمالاد می شود و قدرت ژل مرباهای کم کالری را افزایش می دهد.
  • به عنوان قوام دهنده : پکتین مرکبات یکی از مواد تشکیل دهنده قند ژل کننده (همچنین به عنوان “قند مربا” شناخته می شود) است که در آن به غلظت مناسب با شکر و مقداری اسید سیتریک رقیق می شود تا pH تنظیم شود.
  • با توجه به خاصیت ژل کنندگی به عنوان یک عامل غلیظ کننده در فرآورده‌های آرایشی استفاده می شود.
  • در آماده سازی‌های چند عنصری برای مدیریت اسهال، یبوست و چاقی وجود دارد.

خرید پکتین از پوست مرکبات :

جهت خرید این محصول شیمیایی جهت کاربردهای ذکر شده در بخش فوق و نیز انواع دیگر کاربردهای آزمایشگاهی ، تولیدی ، صنعتی و تحقیقاتی میتوانید از طریق تماس با واحد فروش این مجموعه اقدام نموده و محصول شیمیایی پکتین از پوست مرکبات را از برندهای مختلف و معتبر در حجم ها و بسته بندی های مختلف در کمترین زمان ممکن دریافت کنید.

پکتین از پوست مرکبات | Pectin from citrus peel - کالا علم

فروش پکتین از پوست مرکبات از برندهای مرک و سیگما و ساپلکو و دیگر برندها. دریافت قیمت خرید Pectin from citrus peel جهت امور تولید و تحقیقات و پژوهش .

موجودی انبار: InStock

امتیازدهی ویرایشگر:
5

نقد و بررسی‌ها

هیچ دیدگاهی برای این محصول نوشته نشده است.

اولین کسی باشید که دیدگاهی می نویسد “پکتین از پوست مرکبات” لغو پاسخ

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

فروشگاه شیمیایی کالا علم

مرکز شیمیایی و فروشگاهی کالاعلم ، با ارائه بیش از 140 هزار محصول شیمیایی آزمایشگاهی و فراتر از 800 نوع محیط کشت های میکروبیولوژی و سلولی از برترین برندهای جهان همچون مرک ، سیگما آلدریچ ، کیولب و نیز عرضه انواع مواد شیمیایی آزمایشگاهی از شرکت های هندی و چینی با بالاترین درجه خلوص به صورت خرد و انبوه ، از بزرگترین مراجع تخصصی واردات و پخش محصولات آزمایشگاهی در سطح کشور میباشد .

دسترسی سریع

فروشگاه

مقالات

تماس با ما

سوالات متداول

روش جستجوی محصولات کالا علم

آشنایی با برچسب محصولات

جدیدترین مقالات

  • آمونیوم سریم سولفات
  • سولفات آمونیوم
  • 2 نفتول
  • 1 وینیل 2 پیرولیدون
  • 1 نفتیل استیک اسید
ارتباط با بخش فروش و پشتیبانی

021-66389448

021-66382843

واتساپ - پیامک - تماس

0912-931-58-61

آدرس : تهران - پایینتر از میدان جمهوری - خیابان آذربایجان - پلاک 546

( حضور با هماهنگی قبلی )

تمام حقوق برای فروشگاه تخصصی علمی ، کالا علم محفوظ است.
  • صفحه اصلی
  • آشنایی با برچسب محصولات
  • روش جستجوی کالاها
  • روش دریافت قیمت و موجودی کالاها
  • سوالات متداول و تماس با بخش فروش
  • مقالات سایت
  • فروشگاه
کالا علم نمایندگی و نماینده رسمی وانحصاری شرکت مرک آلمان
کالا علم - سیگما آلدریچ
کالا علم-کیولب