مقالات مواد شیمیایی

کارواکرول

Carvacrol

کارواکرول

نام های مترادف :

2-Methyl-5-isopropylphenol=2متیل 5 متیل ایزوپروپیل فنول

Isothymol= ایزوتیمول

بسته بندی های کالا :

 50 و 250 سی سی

 50 میلی گرم100 میلی گرم10 گرم و 50 گرم و 100 گرمی یک کیلو 5 کیلو

کدهای محصول :

820258

282197 W224502- W224511- 42632- 04270590- PHL80241

برندهای کالا :

MERCK - SIGMA - ALDRICH - SUPELCO -هند و چین
خلوص کارواکرول :
98%

ضمانت اصالت کالا

در خصوص تمامی کالاهای ارائه شده توسط کالا علم

ارسال سریع کالا به سراسر کشور

بسته بندی ایمن توسط گروه توزیع کالا علم

حفظ زنجیره سرمایی در فرایند ارسال

استفاده از تجهیزات خنک کننده در صورت لزوم

7 روز ضمانت بازگشت کالا

طبق پروتکل تعریف شده

حلالیت : نامحلول در آب ؛ در روغن ها قابل اختلاط است.

آشنایی با کارواکرول :

کارواکرول (2متیل-5 ایزوپروپیل فنل) را می توان به عنوان محصولی دارای طیفهای وسیع فعالیت ضد میکروبی مشخص نمود.

کارواکرول ترکیبی از بسیاری از گیاهان معطر است که معمولاً به عنوان ادویه در آشپزی و برای اهداف درمانی – پیشگیری در طب عامیانه موارد کاربری دارد. این گیاهان معطر از جمله مرزنجوش ، آویشن ، زیره سیاه و سفید ( سیاه دانه ) و پونه کوهی مکزیکی ، در گردو سیاه ، در ترنج وحشی و گوجه فرنگی وجود دارد.

کارواکرول ماده ای است که به روغن زیتون کمی عطر و طعم تند می‌دهد، بی‌رنگ است، و بوی گرمی دارد.

این ماده مایع غلیظ مایل به زرد یا بی رنگ است و بوی تیمول دارد.

 اما  کارواکرول را می توان با روش های شیمیایی و بیوتکنولوژی تولید و سنتز نمود

فروش کارواکرول مرک :

جهت خرید کارواکرول مرک ، سیگما ، الدریچ ، ساپلکو با خلوص بالا و نیز دریافت قیمت کارواکرول میتوانید از طریق سیستم های تماس با ما اقدام نمایید ، همچنین فروش کارواکرول تولید شرکت های هندی و چینی و کره ای با خلوص بالا در حجم های متنوع توسط این گروه تجاری صورت میپذیرد. ارسال محصول کارواکرول جهت تمام نقاط کشور توسط این گروه بازرگانی صورت گرفته و از طرق مختلف قابل ارسال میباشد.

روش ساخت :

ماده کارواکرول به صورت مصنوعی با همجوشی اسید سولفونیک سیمول با پتاس سوزآور تولید میگردد .

کارواکرول خواص بیولوژیکی مختلف شامل اثرات ضدعفونی کننده، ضد کرم، فعالیت های ضد التهابی، ضد درد، ضد باکتریایی، ضد قارچی و مخمر، آنتی اکسیدان، سنتز بعضی مواد آلی و … میباشد.

کارواکرول در واقع فنلی از یکی از مشتقات طبیعی مونوترپن سایتن است.

 این ماده یک مهار کننده رشد باکتریایی که به عنوان یک افزودنی غذایی مورد کارایی دارد.

این محصول فعال‌کننده قدرتمند پتانسیل گیرنده  (V3 (TRPV3 و (A1 (TRPA1 کانال‌های یون انسان است.

این محصول یک عامل ضدقارچی گیاهی است.

کارواکرول یک جزء مهم بسیاری از روغن‌های ضروری است. این ماده بیشتر در گروه نعناعیان یافت می‌شود. که شامل ریحان، نعناع، رزماری، مریم گلی، مرزه، مرزنجوش، زوفا، اسطوخودوس است. روغن آویشن (= 70٪) و روغن پونه کوهی (= 80٪) منابع غنی از این ترکیب هستند.

این محصول در اتیلیک، اتر و مواد قلیایی محلول است، در آب کمی محلول است و در استون بسیار محلول است .

کارواکـرول یک مونوتراپوئن فنولیک است که عمدتاً در روغن اسانس پونه یافت می‌شود.

یکی از مهمترین کارایی های این ماده خاصیت فعالیت ضد میکروبی علیه طیف وسیعی از باکتری‌ها است.

جالب این است که این محصول خالص تنها تقریباً نیمی از توانایی برای تخریب پاتوژن‌ها را به عنوان روغن خالص با توجه به نتایج آزمایشگاهی دارد.

کاربردهای کارواکرول :

  • از کارواکرول در غلظت های کم به عنوان یک ماده غذایی و نگهدارنده طعم دهنده غذا ها استفاده میشود .
  • این محصول یک ماده معطر بوده که در فرمولاسیون های آرایشی استفاده شده است.
  • این محصول ضد عفونی کننده در سنتزهای ارگانیک کاربرد دارد.
  • کارواکرول دارای اثرات ضد ویروسی، آنتی‌اکسیدان و ضد قارچی بوده و یکی از مهم‌ترین مزایای بهداشتی آن، اثرات ضد سرطان آن محسوب میشود.
  • این ماده شیمیایی عفونت‌های باکتریایی ، عفونت‌های قارچی ، انگل‌ها ، ویروس‌های التهابی را درمان می‌کند.
  • این ماده کاربرد فراوانی در ساخت مواد ضد عفونی کننده طبیعی دارد .
  • این ماده به دلیل داشتن خواص قوی از بین بردن میکروب به عنوان یک ماده نگهدارنده غذایی در صنایع غذایی به کار گرفته شود :طعم لطیف و رایحه شیرین کارواکرول را برای این منظور ایده آل می‌کند. این ماده به صورت بخار، می‌تواند برای از بین بردن باکتری‌های مضر مانند سالمونلا و ایکولای برای افزایش ماندگاری غذاهای فرآوری شده تحت کاربری قرار بگیرد.
  • کاربرد در تولید رایحه، عطر، مواد آرایشی صورت و صابون ها به دلیل خاصیت ارگانیک بودن آن .
  • این محصول دارای کاربردهایی در آروماتراپی است .
  • کارواکرول در حالت پزشکی التیام و پیشگیری از بیماری را بر عهده دارد.
  • این ماده در نوع دارویی التهاب را کاهش می‌دهد .
  • این ماده در نوع دارویی درد را کاهش می‌دهد .
  • این ماده در کل میتواند با کاندیدا آلبیکنس مقابله کند : روغن پونه کوهی یک درمان طبیعی بسیار مؤثر برای درمان کاندیدا آلبیکنس به شمار میرود.
  • کارواکرول زخم‌ها و بیماری عمومی را بهبود می‌بخشد .
  • کارواکرول روی سلول های سرطانی تاثیر خوب جهت نابودی آنها دارد
  • کارواکرول ضد باکتری است: خطر ابتلا به اسهال، استفراغ و حتی نارسایی کلیه را کمتر میکند. این ماده باعث زیادشدن نفوذپذیری غشای سلولی باکتری، بر هم خوردن تعادل یونی دو طرف غشا و در نهایت منجر به تخریب غشای سلولی باکتری خواهد شد.
  • کارواکرول پاک کننده قوی و موثر برای سطوح پلاستیک و همچنین فولاد ضد زنگ به شمار میرود .
  • یافته ­های علمی نشان داده که کارواکرول اثرات محافظتی بر کم شدن آسیب اکسیداتیو ناشی از نفروپاتی بافت کلیه دارد و می تواند اثرات آنتی اکسیدانی شبیه به ویتامین E  از خود بروز دهد.
  • طبق تحقیقات این ماده برروی دیابت تاثیر مثبتی از خود نشان میدهد .
  • خرید کارواکرول :

    جهت خرید این محصول شیمیایی جهت کاربردهای ذکر شده در بخش فوق و نیز انواع دیگر کاربردهای آزمایشگاهی ، تولیدی ، صنعتی و تحقیقاتی میتوانید از طریق تماس با واحد فروش این مجموعه اقدام نموده و محصول شیمیایی کارواکرول را از برندهای مختلف و معتبر در حجمها و بسته بندی های مختلف در کمترین زمان ممکن دریافت کنید.

هشدارها :

کارواکرول در صورت بلعیدن مضر است.

این ماده باعث سوختگی شدید پوست و آسیب دیدگی چشم می شود.

این محصول برای زندگی آبزیان سمی است و دارای اثرات طولانی مدت است.

از رهاسازی کارواکرول در محیط خودداری کنید.

قیمت کارواکرول :

در صورت نیاز به خرید کارواکرول میتوانید با استفاده از امکانات متنوع قرار داده شده در وبسایت اقدام نموده و در سریعترین زمان ممکن از قیمت کارواکرول آگاهی یافته و آن را در کمترین فاصله زمانی ، به طرق مختلف در سراسر کشور دریافت نمایید. شایان ذکر است که این مرکز فروش کارواکرول ، محصولات خود را طبق پروتکل تضمین ذکر شده در صفحه محصول ارائه داده و در خصوص تمامی کالاها در صورت لزوم ، مساله زنجیره دمایی درفرایند ارسال لحاظ خواهد شد .

  • دمای نگهداری: دمای زیر 30 درجه سانتیگراد
  • فرم محصول : مایع بی رنگ یا زرد
  • چگالی : 0.98 g/cm³ (20 °C)
  • نقطه جوش : 237-238 درجه سانتیگراد
  • نقطه ذوب : 3 درجه سانتیگراد.
  • ضریب شکست : 1.521-1.528
  • رنگ : بی رنگ
  • بو : بوی تند
  • طعم :
  • لینک کالا در سایت تولید کننده : کلیک نمایید

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *