فروشگاه محصولات شیمیایی کالا علم

کاربردهای (R,R)-3,3-′دی تیو بیس(2-آمینوپروپیونیک اسید)

استفاده از (R,R)-3,3-′دی تیو بیس(2-آمینوپروپیونیک اسید) در محصولات آرایشی و بهداشتی :

(R,R)-3,3-′دی تیو بیس(2-آمینوپروپیونیک اسید) کاربردهای زیادی در صنعت آرایشی و بهداشتی دارد که شامل کرم های ضد پیری، شامپوها، نرم کننده‌ها و لوسیون‌ها می شود. (R,R)-3,3-′دی تیو بیس(2-آمینوپروپیونیک اسید) با اثر بر سنتز کلاژن و مهار تخریب الاستین می تواند به کاهش چین و چروک کمک کند. گزارش شده است که این اسید آمینه می تواند ترشح انسولین را از سلول های β پانکراس از طریق فعال کردن آنزیم های متابولیسم گلوکز افزایش دهد که منجر به افزایش هضم کربوهیدرات می شود و در نتیجه از چاقی جلوگیری می کند. در بین بیماران دیابتی همچنین به دلیل توانایی در حفظ رطوبت به حالت دهنده مو کمک می کند و در نتیجه خاصیت ارتجاعی را بهبود می بخشد.

(R,R)-3,3-′دی تیو بیس(2-آمینوپروپیونیک اسید) چگونه آکنه را درمان می کند؟

(R,R)-3,3-′دی تیو بیس(2-آمینوپروپیونیک اسید) با تنظیم تولید بیش از حد چربی توسط غدد چربی، که عامل اصلی آکنه است، آکنه را درمان می کند. علاوه بر این، متابولیسم پوست را افزایش می دهد.

(R,R)-3,3-′دی تیو بیس(2-آمینوپروپیونیک اسید) به عنوان یک آمینو اسید طبیعی، توانایی از بین بردن رادیکال های آزاد که باعث پیری پوست می شوند را دارد و در عین حال رنگدانه‌های تیره روی پوست را از بین می برد. همچنین به از بین بردن لایه شاخی قدیمی روی پوست و بازسازی سریع پوست جدید کمک می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *