فروشگاه محصولات شیمیایی کالا علم

کاربردهای 2-Hydroxybenzoic acid

کاربرد Hydroxybenzoic acid در محصولات آرایشی مراقبتی :

محصولات آکنه :Hydroxybenzoic acid ، رایج ترین اسید بتا هیدروکسی مورد استفاده در لوازم آرایشی است و اغلب به عنوان یک لایه بردار شیمیایی عمل می کند. لایه برداری روشی برای از بین بردن انسدادهای آکنه‌ای می‌باشد که قبلا در فولیکول های مو ایجاد شده‌اند. همچنین راهی برای از بین بردن سلول‌های به دام افتاده پوست، چربی، مواد آرایشی و سایر مواد مسدود کننده فولیکول از پوست است که می تواند به جلوگیری از ایجاد لکه‌های بیشتر کمک کند. علاوه بر این، Hydroxybenzoic acid تولید چربی پوست را کاهش می دهد و محصولات حاوی این ماده را برای افراد دارای پوست‌های چرب ایده آل می کند. کاربردهای دیگر عبارتند از درمان جوش‌های سر سیاه روی بینی، هایپرپیگمانتاسیون ناشی از قرار گرفتن در معرض نور خورشید (اوملانین)، شوره سرو غیره. علاوه بر این، سالیسیلیک اسید را می توان در محصولات مراقبت از مو نیز یافت.

لوسیون بدن :

در لوسیون بدن از Hydroxybenzoic acid برای درمان آکنه استفاده می شود. می توان آن را به طور مستقیم روی پوست برای درمان لک‌ها و از بین بردن جای زخم‌های ناشی از جوش و غیره استفاده کرد. همچنین به عنوان یک عامل ضد پیری در لوسیون بدن استفاده می شود. به عنوان یک کراتولیتیک و لایه بردار عمل می کند تا سلول‌های مرده پوست را از سطح پوست پاک کند و یک لایه سالم جدید در زیر آن آشکار کند که چین و چروک و خطوط ریز روی صورت را کاهش می دهد.

نقش Hydroxybenzoic acid به عنوان هورمون گیاهی :

اسید سالیسیلیک یک فیتوهورمون فنلی است و در گیاهان با نقش هایی در رشد و نمو گیاهان، فتوسنتز، تعرق و جذب و انتقال یون یافت می شود. اسید سالیسیلیک در سیگنال دهی درون زا نقش دارد و دفاع گیاه در برابر پاتوژن‌ها را واسطه می کند. همچنین با القای تولید پروتئین‌های مرتبط با بیماری‌زایی و سایر متابولیت‌های دفاعی، در مقاومت به پاتوژن‌ها (یعنی مقاومت اکتسابی سیستمیک) نقش دارد.

Hydroxybenzoic acid می تواند از طریق افزایش جوانه زنی بذر، گلدهی جوانه و رسیدن میوه به رشد گیاه کمک کند، اگرچه غلظت بیش از حد اسید سالیسیلیک می تواند به طور منفی این فرآیندهای رشد را تنظیم کند. متیل استر فرار Hydroxybenzoic acid ، متیل سالیسیلات نیز می تواند در هوا پخش شود و ارتباط گیاه‌ها را با هم تسهیل کند. متیل سالیسیلات توسط روزنه‌های گیاه مجاور جذب می‌شود، جایی که می‌تواند پس از تبدیل مجدد به اسید سالیسیلیک، پاسخ ایمنی را القا کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *