فروشگاه محصولات شیمیایی کالا علم

مکانیسم عمل α-Amylase from human saliva

مکانیسم عمل دیاستاز :

دیاستاز، مجموعه‌ای از آنزیم‌های مالت است که نشاسته را در طی مالت‌سازی به‌صورت محدودی تجزیه می‌کند. تخریب گسترده دیاستاز نشاسته در حین له کردن به دلیل ژلاتینه شدن و حل شدن نشاسته اتفاق می افتد. دمای له کردن و پختن باعث ژلاتینه شدن و حل شدن نشاسته می شود. محصولات تجزیه دیاستاز نشاسته قندهای قابل تخمیر و دکسترین هستند. مالت سازی باعث افزایش کمپلکس دیاستاز دانه‌های غلات می شود. آنزیم‌های کمپلکس دیاستاز عبارتند از آلفا آمیلاز، بتا آمیلاز، دکستریناز محدود، آلفا گلوکوزیداز و فسفوریلاز. در طی مالت سازی، آلفا آمیلاز و دکستریناز محدود در لایه آلورون تولید می شود و بتا آمیلاز در آندوسپرم نشاسته‌ای فعال می شود.

در روش های استاندارد دم کردن و تقطیر، آلفا آمیلاز، بتا آمیلاز و دکستریناز محدود به طور عمده مسئول تولید قندهای قابل تخمیر موجود در مخمرهای آبجو و شستشوی کارخانه‌های تقطیر هستند. آلفا آمیلاز به صورت محدود به نشاسته ژلاتینه نشده با ایجاد حفره در حین مالت سازی حمله می کند. در حین له کردن، مجموعه دیاستاز آنزیم‌ها به سرعت به نشاسته ژلاتینه شده و محلول شده حمله می کند تا گلوکز، مالتوز، مالتوتریوز، مالتوتتروز و دکسترین موجود در مخمر را تولید کند.

آلفا آمیلاز ویسکوزیته نشاسته را به سرعت کاهش می دهد و مخلوطی از قندها و دکسترین‌ها را تولید می کند. بتا آمیلاز عمدتا مالتوز آزاد می کند و دکستیناز محدود بخش آمیلوپکتین نشاسته محلول را جدا می کند. اعمال آلفا آمیلاز و دکستریناز محدود، عمل تولید مالتوز بتا آمیلاز را در طول له کردن تسهیل می کند. این منجر به افزایش تخمیر مخمر می شود. فعالیت آلفا آمیلاز به عنوان واحد دکسترین(DU)  و پتانسیل بتا آمیلاز به عنوان توان دیاستاتیک(DP)  تجزیه و تحلیل می شود. سطوح DP سطح آلفا آمیلاز را منعکس نمی کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *