فروشگاه محصولات شیمیایی کالا علم

ال سیستئین

L-Cysteine

بسته بندی های کالا :

10MG
2.5G
25G
100G
500G
1kG
5KG
10KG
25KG

کدهای محصول :

کد مرک ( MERCK ) :

102838-816014

کد سیگما آلدریچ
(SIGMA - ALDRICH) :

168149-C7352-C5360-30089- W326305-95437-778672

خلوص ال سیستئین :

99%

نام های مترادف :

(R)-2-Amino-3-mercaptopropionic acid

2آمینو3مرکاپتوپروپیونیک اسید

(R)-(+)-Cysteine

سیستیین

ضمانت اصالت کالا

در خصوص تمامی کالاهای ارائه شده توسط کالا علم

ارسال سریع کالا به سراسر کشور

بسته بندی ایمن توسط گروه توزیع کالا علم

حفظ زنجیره سرمایی در فرایند ارسال

استفاده از تجهیزات خنک کننده در صورت لزوم

7 روز ضمانت بازگشت کالا

طبق پروتکل تعریف شده

عبارات کلیدی و راهنما :

فروش ال سیستئین

قیمت ال سیستئین

خرید ال سیستئین

برندهای کالا :

MERCK - شرکت مرک

SIGMA - شرکت سیگما

ALDRICH - شرکت آلدریچ

SUPELCO - شرکت ساپلکو

هندی - چینی - آلمان

دریافت برگه اطلاعات تکمیلی کالا :

اسید آمینه ال سیستئین (L-Cysteine)چیست؟

ال سیستئین (L-Cysteine) یک آمینو اسید غیر ضروری است که در صورت وجود مقدار کافی متیونین در شرایط طبیعی فیزیولوژیکی توسط بدن انسان سنتز می شود. ال سیستئین معمولاً به عنوان پیش ساز در صنایع غذایی و دارویی استفاده می شود .از ال سیستئین ​​به عنوان کمک فرایند پخت و همچنین در تهیه طعم دهنده های گوشت استفاده می شود.

فروش اسید آمینه ال سیستئین مرک :

جهت خرید اسید آمینه ال سیستئین مرک ، سیگما ، الدریچ ، ساپلکو با خلوص بالا و نیز دریافت قیمت اسید آمینه ال سیستئین میتوانید از طریق سیستم های تماس با ما اقدام نمایید ، همچنین فروش اسید آمینه ال سیستئین تولید شرکت های هندی و چینی و کره ای با خلوص بالا در حجم های متنوع توسط این گروه تجاری صورت میپذیرد.بسته بندی و ارسال اسید آمینه ال سیستئین جهت تمام نقاط کشور توسط این گروه بازرگانی صورت گرفته و از طرق مختلف قابل ارسال میباشد.

 

ال سیستئین با فرمول “C₃H₇N O₂S” یکی از 20 آمینو اسید طبیعی است و علاوه بر متیونین ، تنها اسیدی است که حاوی گوگرد است و یک اسید آمینه غیر ضروری حاوی تیول است که برای تشکیل سیستین اکسید می شود. وقتی سیستئین اکسید می شود ، دو اتم هیدروژن تیول از بین می روند و اتم های گوگرد به هم متصل می شوند و دیمر ال  سیستئین را تشکیل می دهند. در سیستم های بیولوژیکی ، مونومر و دیمر به راحتی تبادل می شوند. بنابراین ، هر دو اسید از نظر تغذیه مشابه هستند.

ال سیستئین ، همچنین به عنوان “cysteine” ​​شناخته می شود ، یک اسید آمینه غیر ضروری بدن انسان است. اسیدهای آمینه اجزای پروتئینی هستند و پروتئین اساس مادی زندگی است. از انسان گرفته تا میکروارگانیسم ، همه از پروتئین تشکیل شده اند. پروتئین از پپتیدها و زنجیره پپتیدی از اسیدهای آمینه تشکیل شده است. پروتئین های مختلف از زنجیره های پپتیدی به ترتیب و طول متفاوت تشکیل شده اند. ژنهای مربوط به وراثت در واقع زنجیره های آمینواسید در ترتیبهای مختلف هستند.

ال سیستئین یک اسید آمینه غیر ضروری حاوی گوگرد در انسان است ، مربوط به سیستین ، سیستئین برای سنتز پروتئین ، سم زدایی و عملکردهای متابولیکی متنوع مهم است. سیستئین که در بتا کراتین ، پروتئین اصلی در ناخن ، پوست و مو یافت می شود ، در تولید کلاژن و همچنین کشسانی و بافت پوست مهم است. سیستئین همچنین در ساخت اسید آمینه تائورین مورد نیاز است ، جزء آنتی اکسیدان گلوتاتیون است و در متابولیسم بیوشیمیایی ضروری مانند کوآنزیم A ، هپارین و بیوتین نقش دارد.

ال سیستئین در تولید آنتی اکسیدان ها استفاده می شود. همچنین باعث بهبود سوختگی های شدید ، چربی سوزی و ساخت عضلات و افزایش فعالیت گلبول های سفید خون می شود. این ماده اولیه در صنایع غذایی ، دارویی و مراقبت های شخصی است.

L-cysteine ​​hydrochloride در صنعت پخت به عنوان نرم کننده خمیر استفاده می شود. به طور خاص ، پیوندهای دی سولفیدی گلوتن را می شکند ، که ویسکوزیته خمیر را کاهش می دهد. سپس کار با آن آسان تر می شود و کشش خمیر را افزایش می دهد و باعث بهبود روند پخت می شود.

ال سیستئین از طریق بسیاری از منابع غذایی ، در درجه اول پروتئین حیوانی در دسترس است. تخم مرغ و محصولات لبنی نیز حاوی مقادیر قابل توجهی ال سیستئین هستند. منابع گیاهی ال سیستئین ​​عبارتند از کلم بروکلی ، سیر ، گرانول ، جوانه عدس ، جو دوسر ، پیاز و فلفل و غیره.

خواص شیمیایی ال سیستئین :

ال سیستئین یک اسید آمینه خنثی آلیفاتیک مرکاپتو است. این کریستال بی رنگ محلول در آب ، اتانول ، اسید استیک و آمونیاک است ، در حالی که در بنزن ، تتراکلرید کربن ، اتیل استات ، دی سولفید کربن ، اتر و استون محلول نیست. ال سیستئین جزء ضروری پروتئین است و می تواند از سرین یا متیونین در حیوانات سنتز شود.ال سیستئین ​​در حالی که تا 240 درجه سانتیگراد گرم می شود تجزیه می شود و می تواند به سرعت توسط هوا اکسید شود و در محلول خنثی یا کمی قلیایی سیستین ایجاد کند. محلول اسیدی ال سیستئین ​​را می توان برای چند روز ذخیره کرد و تحت حفاظت ازت ، بهتر ذخیره کرد. محلول آبی ال سیستئین ​​روان کننده پس از افزودن کلرید فریک به آبی تیره تغییر می کند. این می تواند با تخریب سیستین تولید شود و همچنین می تواند با هیدرولیز اسید کلریدریک ، درمان با اکسید مس و سپس تجزیه سولفید هیدروژن موی انسان و پیله کرم ابریشم به دست آید.ال سیستئین ​​می تواند برای ضد اشعه و درمان بیماری های تابشی و همچنین برای هپاتیت ، مسمومیت کبدی ، مسمومیت با رادیوتراپی ، مسمومیت با اکریلونیتریل و آنتیموان و بیماری های آلرژیک در پزشکی استفاده شود. همچنین می تواند برای تحقیقات بیوشیمیایی و تغذیه ای مورد استفاده قرار گیرد. پیروات و مرکاپتوآتامین کاتابولیت های کلی آن هستند. در سنتز گلوتاتیون ، تائورین و غیره نقش دارد.

روشهای تولید ال سیستئین :

  1. روش کاهش گرانول قلع. سیستین را در اسید هیدروکلریک رقیق حل کرده و تصفیه کنید. دانه های قلع را به صافی اضافه کرده و به مدت 2 ساعت حرارت دهید. محلول احیا کننده را با آب رقیق کرده و ذرات باقی مانده قلع را بردارید. محلول رقیق شده را با سولفید هیدروژن اشباع کرده و فیلتر کنید. باقی مانده را با مقدار کمی آب بشویید و مایع شستشو را با فیلتراط ترکیب کنید. سپس مخلوط را تحت فشار كاهش داده ، خنك كنيد تا بلور شود ، تصفيه كنيد و خشك كنيد تا ال سیستئین بدست آيد.
  2. روش کاهش الکترولیز. آب مقطر ، اسید کلریدریک ، سیستین را به مخزن الکترولیتی اضافه کرده و تحت هم زدن حل کنید. در دمای 50 درجه سانتیگراد تا الکترولیز تا انتها نگه دارید. سولفید هیدروژن را برای عبور از محلول الکترولیتی حاصله به مدت چند ساعت اضافه کرده و تصفیه کنید. رنگ آمیزی فیلتر را با کربن فعال ، تصفیه و تحت فشار کاهش یافته ، تغلیظ کنید. برای تبلور سرد شده ، فیلتر کرده و سپس خشک کنید تا ال سیستئین بدست آید.
  3. از ال سیستئین هیدروکلراید به عنوان مواد اولیه استفاده کنید.ال سیستئین هیدروکلراید را با قلیایی خنثی کرده و پس از تصفیه بیشتر ال سیستئین ​​را بدست آورید.
  4. موها (یا موهای حیوانات ، پرها) را با اسید کلریدریک به مدت 6 ~ 8 ساعت گرم کرده و سپس هیدرولیز کنید. اسید کلریدریک را با تقطیر در خلاء حذف کنید. کربن فعال را برای رنگ زدایی اضافه کنید ، فیلتر کرده و با آمونیاک خنثی کنید تا کریستال های خام ال سیستئین به دست آید. و سپس با محلول آمونیاک برای تبلور مجدد حل کنید. سپس دوباره با اسید کلریدریک حل شده و احیا الکترولیتی را انجام دهید. محلول الکترولیتی حاصل غلیظ شده ، برای تبلور سرد شده و برای به دست آوردن محصول خشک می شود.
  5. خرید اسید آمینه ال سیستئین:

    جهت خرید این محصول شیمیایی جهت کاربردهای ذکر شده در بخش فوق و نیز انواع دیگر کاربردهای آزمایشگاهی ، تولیدی ، صنعتی و تحقیقاتی میتوانید از طریق تماس با واحد فروش این مجموعه اقدام نموده و محصول شیمیایی اسید آمینه ال سیستئینرا از برندهای مختلف و معتبر در حجمها و بسته بندی های مختلف در کمترین زمان ممکن دریافت کنید.

فواید ال سیستئین بر روی سلامتی :

ال سیستئین ​​یک پیش ساز مهم برای آنتی اکسیدان ها مانند گلوتاتیون است-محصولی که در کبد متابولیزه می شود. گلوتاتیون برای تجزیه سموم بدن مانند الکل ضروری است. ال سیستئین ​​همچنین پیش ساز سایر آنتی اکسیدان های مهم است که با کاهش بروز جهش سلولی به دفع سرطان کمک می کند.

سرطان در اثر تکرار اشتباهات ژنتیکی (جهش) ایجاد می شود که توسط سیستم تشخیص سلول مورد توجه قرار نمی گیرد. در سلول های سالم ، جهش ها قبل از ادامه تکثیر ، صید و تغییر حالت می دهند.

اگر جهش ها تشخیص داده نشوند ، ممکن است مکانیزم های روشن/خاموش که بر تشکیل سلول نظارت می کنند ، مختل شوند و تکثیر بی رویه سلول ها به تومورها امکان پذیر شود. یک سلول سالم غنی از اسیدهای آمینه مانند ال سیستئین ​​، شانس بیشتری برای تشخیص و دور انداختن چنین جهش هایی دارد.

مزایای ال سیستئین همچنین می تواند شامل بهبود سلامت قلب و سیستم گردش خون باشد. التهاب نقش کلیدی در سلامت قلب دارد. واکنش التهابی باعث ایجاد مجموعه ای از رویدادها می شود که مایعات ، پروتئین ها و سلول ها را به بافت های آسیب دیده می رسانند.

برخی از این مواد که در پاسخ التهابی منتقل می شوند ، چسبناک هستند و می توانند روی دیواره عروق گیر کنند. وجود ال سیستئین ​​به طور مستقیم این چسبندگی مواد چسبنده را به دیواره عروق تنظیم می کند و بنابراین بر سلامت قلب تأثیر مثبت دارد.

از جمله موارد دیگری که برای ال سیستئین ​​ترویج می شود می توان به کاهش علائم آنفولانزا ، درمان برخی بیماری های التهابی و مدیریت دیابت اشاره کرد.

برنامه های کاربردی ال سیستئین :

کاربردهای رایج برای ال سیستئین ​​به عنوان نرم کننده و نگهدارنده خمیر ، در میان سایر موارد استفاده می شود.ال سیستئین به عنوان پیش ماده در محصولات غذایی ، دارویی و مراقبت های شخصی استفاده می شود و به طور فعال در تولید طعم هایی مانند طعم گوشت که از واکنش با قندها به دست می آید ، مشارکت دارد. همچنین برای قطع پیوندهای دی سولفیدی در کراتین مو استفاده می شود. این ماده به عنوان یک ماده اولیه کلیدی برای تولید پایه N-acetyl-L-cysteine ​​، S-carboxymethyl-L-cysteine ​​و L-cysteine ​​نقش مهمی ایفا می کند. مشتق آن ، N-acetyl-L-cysteine ​​به عنوان مکمل غذایی استفاده می شود. این دارو به عنوان پادزهر بیش از حد استامینوفن عمل می کند و از نارسایی کبد جلوگیری می کند. عصب ها را از اکسیداسیون محافظت می کند و در نتیجه از بیماری هایی مانند آلزایمر و پارکینسون جلوگیری می کند. این اسید آمینه ضروری است و به عنوان خوراک دام مخصوص گوسفندان مورد استفاده قرار می گیرد که مسئول رشد پشم است.

موارد استفاده :

  • عمدتا در پزشکی ،در لوازم آرایشی (کرم ضد آفتاب) ، تحقیقات بیوشیمیایی و جنبه های دیگر استفاده می شود.
  • در خمیر نان برای ترویج تشکیل گلوتن و ترویج تخمیر ، و به عنوان نرم کننده و نگهدارنده خمیر استفاده می شود.
  • در آب میوه های طبیعی برای جلوگیری از اکسیداسیون ویتامین C و جلوگیری از قهوه ای شدن آب میوه استفاده می شود.
  • ال سیستئین دارای اثر سم زدایی است و می تواند برای مسمومیت با اکریلونیتریل و مسمومیت با اسید معطر استفاده شود.
  • دارای عملکرد جلوگیری از آسیب اشعه به بدن انسان و همچنین دارویی برای درمان برونشیت می باشد.
  • ال سیستئین در ایجاد طعم ها نقش دارد به عنوان مثال ، در واکنش میلارد ، با قندها واکنش نشان می دهد تا طعم های گوشتی به ما بدهد.

فواید ال سیستئین در پخت تجاری :

  • نرم کننده گلوتن و نرم کننده خمیر
  • تهویه خمیر
  • کاهش زمان اختلاط و تخمیر
  • غلظت بهتر خمیر و جابجایی راحت تر
  • بهبود جریان تابه

منابع :

https://www.merckmillipore.com/NL/en/product/L-Cysteine,MDA_CHEM-102838

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/L-Cysteine

https://en.wikipedia.org/wiki/Cysteine

https://www.chemicalbook.com/ProductChemicalPropertiesCB7388480_EN.htm

https://www.verywellhealth.com/the-benefits-of-l-cysteine-89468

https://www.chemicalbook.com/ProductChemicalPropertiesCB7388480_EN.htm

https://www.mpbio.com/jp/l-cysteine

https://www.trc-canada.com/product-detail/?C995000

https://www.acs.org/content/acs/en/molecule-of-the-week/archive/c/l-cysteine.html

https://www.alfa.com/en/catalog/A10435/

https://www.sincerechemical.com/product/l-cysteine-cas-52-90-4-3/

https://www.brenntag.com/en-ca/products/l-cysteines/

https://bakerpedia.com/ingredients/l-cysteine/

 

  • نام محصول : ال سیستئین
  • دمای نگهداری: دمای اتاق

  • فرم محصول : بلور
  • رنگ : بی رنگ تا سفید و سوزنی شکل
  • مزه طعم مرزه
  • بو :
  • وزن مولکولی : 121.16 g/mol
  • چگالی : 300 کیلوگرم در متر مکعب
  • نقطه جوش : 293.9 ± 35.0درجه سانتی گراد
  • نقطه ذوب : 220 - 228 °C (decomposition)
  • انحلال پذیری 280 گرم در لیتر
  • حلالیت : آب-اتیلیک
  • تجزیه : هنگامی که برای تجزیه گرم می شود ، گازهای سمی واکسیدهای گوگرد و اکسیدهای نیتروژن منتشر می کند.

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *