فروشگاه محصولات شیمیایی کالا علم

ال آلانین

L-Alanine

بسته بندی های کالا :

10MG
1G
25G
100G
500G
10KG

کدهای محصول :

کد مرک ( MERCK ) :

101007-101700-816000

کد سیگما آلدریچ
(SIGMA - ALDRICH) :

A7627- A7469- 05130-44526-05129

خلوص ال آلانین :

99%

نام های مترادف :

L-α-Aminopropionic acid

ال آلفا آمینوپروپیونیک اسید

(S)-2-Aminopropionic acid

2 آمینوپروپیونیک اسید

Alanine

آلانین

ضمانت اصالت کالا

در خصوص تمامی کالاهای ارائه شده توسط کالا علم

ارسال سریع کالا به سراسر کشور

بسته بندی ایمن توسط گروه توزیع کالا علم

حفظ زنجیره سرمایی در فرایند ارسال

استفاده از تجهیزات خنک کننده در صورت لزوم

7 روز ضمانت بازگشت کالا

طبق پروتکل تعریف شده

عبارات کلیدی و راهنما :

فروش ال آلانین

قیمت ال آلانین

خرید ال آلانین

برندهای کالا :

MERCK - شرکت مرک

SIGMA - شرکت سیگما

ALDRICH - شرکت آلدریچ

SUPELCO - شرکت ساپلکو

هندی - چینی - آلمان

دریافت برگه اطلاعات تکمیلی کالا :

 اسید آمینه ال آلانین چیست

ال آلانین یک آمینو اسید غیر ضروری است که برای ساخت پروتئین ،  تجزیه تریپتوفان و ویتامین B-6 استفاده می شود و نقش کلیدی در چرخه گلوکز-آلانین بین بافت ماهیچه ای و کبد ایفا می کند.آمینو اسید ال آلانین منبع انرژی برای ماهیچه ها و سیستم عصبی مرکزی است. همچنین سیستم ایمنی بدن را تقویت می کند و به بدن در استفاده از قندها کمک می کند.

فروش اسید آمینه ال آلانین مرک :

جهت خرید اسید آمینه ال آلانین مرک ، سیگما ، الدریچ ، ساپلکو با خلوص بالا و نیز دریافت قیمت ال آلانین میتوانید از طریق سیستم های تماس با ما اقدام نمایید ، همچنین فروش آمینو اسید ال آلانین تولید شرکت های هندی و چینی و کره ای با خلوص بالا در حجم های متنوع توسط این گروه تجاری صورت میپذیرد.بسته بندی و ارسال ال آلانین جهت تمام نقاط کشور توسط این گروه بازرگانی صورت گرفته و از طرق مختلف قابل ارسال میباشد

ال آلانین(L-Alanine)  با فرمول شیمیایی  (C₃H₇NO₂)یک اسید آمینه غیر ضروری و یکی از 20 اسید آمینه ای است که توسط کد ژنتیکی رمزگذاری شده است.اسیدهای آمینه غیر ضروری می تواند توسط بدن ساخته شود، بنابراین لازم نیست از طریق غذا تأمین شود.البته به این دلیل که غیر ضروری است به این معنی نیست که بدن نمی توان از مکمل آن استفاده کرد. منبع غنی ال آلانین فیبروئین ابریشم است که اولین بار در سال 1879 از آن اسید آمینه جدا شد.این اسید آمینه همچنین در فرآورده های گوشتی و سایر غذاهای پر پروتئین مانند جوانه گندم ، پنیر و لپه بسیار غنی است.

ال آلانین بیشتر توسط سلولهای ماهیچه ای از اسید لاکتیک سنتز می شود و مهمترین ماده مغذی برای متابولیسم اسید آمینه در خون به همراه ال گلوتامین محسوب می شود. پس از سنتز،ال آلانین از طریق کبد جذب شده و به پیروات تبدیل می شود. این ترکیب برای تولید گلوکز و در نتیجه مدیریت قند خون بسیار مهم است.بنابراین مکمل های ال آلانین اغلب در موارد هیپوگلیسمی برای جلوگیری از ابتلاء بدن به کاهش قند خون یا شوک های انسولین استفاده می شود و با تحریک آزادسازی فوری گلوکز در جریان خون ، تحویل سریع انرژی را امکان پذیر می کنند.همچنین می تواند به عنوان یک انتقال دهنده عصبی بازدارنده یا آرام بخش در مغز عمل کند.

ال آلانین به بدن کمک می کند گلوکز ساده را به انرژی تبدیل کرده و سموم اضافی را از کبد حذف کند. اسیدهای آمینه بلوک های سازنده پروتئین های مهم هستند و برای ساختن ماهیچه های قوی و سالم نقش کلیدی ایفا می کنند.افرادی که دارای رژیم غذایی کم پروتئین یا اختلالات خوردن ، بیماری های کبدی ، دیابت یا شرایط ژنتیکی هستند که باعث اختلالات چرخه اوره(UCD)  می شوند ، ممکن است برای جلوگیری از کمبود پروتئین، نیاز به مصرف مکمل ال آلانین داشته باشند. در تحقیقات نشان داده شده است که ال آلانین از سلول ها در برابر آسیب در حین فعالیت شدید هوازی محافظت می کند.

ال آلانین نقش مؤثر در انتقال نیتروژن از بافت ها به کبد ایفا می کند و به طور گسترده ای به عنوان مکمل های تغذیه ای ، به عنوان شیرین کننده و تقویت کننده طعم در صنایع غذایی ، به عنوان تقویت کننده طعم و نگهدارنده در صنعت نوشیدنی ها ، به عنوان واسطه برای تولید دارو در داروسازی ، به عنوان مکمل غذایی در خوراک دام همچنین به عنوان واسطه در تولید انواع مواد شیمیایی آلی مورد استفاده قرار می گیرد.

ساختار آلانین :

آلانین یک آمینو اسید آلیفاتیک است ، زیرا زنجیره جانبی متصل به اتم -α کربن یک گروه متیل  (-CH 3)است. آلانین ساده ترین اسید آمینه α بعد از گلیسین است. زنجیره متیل جانبی آلانین غیر واکنشی است و بنابراین به ندرت در عملکرد پروتئین دخیل است. آلانین یک آمینو اسید غیر ضروری است ، به این معنی که می تواند توسط بدن انسان تولید شود و نیازی به دریافت آن از طریق رژیم غذایی نیست. آلانین در طیف گسترده ای از غذاها ، از جمله گوشت یافت می شود.

بیوسنتز :

ال آلانین اولین بار در سال 1850 هنگامی که آدولف استرکر، استالدهید و آمونیاک را با سیانید هیدروژن ترکیب کرد ، سنتز شد.

ال آلانین را می توان از اسیدهای آمینه پیروات و شاخه دار مانند والین ، لوسین و ایزولوسین سنتز کرد.

ال آلانین با آمینوسیته کاهنده پیروات ،در  یک فرایند دو مرحله ای تولید می شود. در مرحله اول ، α-ketoglutarate ، آمونیاک و NADH توسط گلوتامات دهیدروژناز به گلوتامات ، NAD+  و آب تبدیل می شوند. در مرحله دوم ، گروه آمینه گلوتامات تازه تشکیل شده توسط آنزیم آمینوترانسفراز به پیروات منتقل می شود و α-ketoglutarate را بازسازی می کند و پیروات را به آلانین تبدیل می کند. نتیجه خالص این است که پیروات و آمونیاک به آلانین تبدیل می شوند و یک معادل کاهش دهنده مصرف می کنند.از آنجا که واکنش های ترانس آمیناسیون به راحتی برگشت پذیر هستند و پیرووات در همه سلول ها وجود دارد ، ال آلانین می تواند به راحتی شکل گرفته و در نتیجه ارتباط نزدیکی با مسیرهای متابولیک دارد. مانند گلیکولیز ، گلوکونئوژنز و چرخه اسید سیتریک.

مکانیسم عمل ال آلانین :

ال آلانین ، یک اسید آمینه غیر ضروری ، در چرخه گلوکز-آلانین بین بافتها و کبد استفاده می شود. در بافتهایی که اسیدهای آمینه را متابولیزه می کنند ، گروه های آمینه به صورت ترانسامیناسیون به صورت گلوتامات جمع آوری می شوند. سپس گروه آمین توسط آلانین ترانس آمیناز (ALT) از گلوتامات به پیروات منتقل می شود تا ال آلانین و a-ketoglutarate تشکیل شود. آلانین تولید شده به کبد منتقل می شود که در آن واکنش ALT معکوس رخ می دهد و پیروات بازسازی می شود. پیروات از طریق گلوکونئوژنز به گلوکز تبدیل می شود که می تواند مجدداً به بافت ها گردش کند. غلظت آلانین ممکن است با فشار خون بالا ، مصرف انرژی ، سطح کلسترول و شاخص توده بدنی ارتباط داشته باشد. کیت سنجش آلانین BioAssay Systems یک روش ساده ، مستقیم و آماده برای اتوماسیون برای اندازه گیری غلظت آلانین ارائه می دهد. آلانین به پیروات تبدیل می شود که می تواند مستقیماً اندازه گیری شود.

برنامه های کاربردی ال آلانین :

ال آلانین نقش حیاتی در چرخه گلوکز-آلانین بین بافت و کبد ایفا می کند. از آن برای ساخت پروتئین و همچنین در متابولیسم تریپتوفان و ویتامین پیریدوکسین استفاده می شود. ال آلانین انرژی را برای ماهیچه ها و سیستم عصبی مرکزی به منظور تقویت سیستم ایمنی بدن تأمین می کند. به متابولیسم قندها و اسیدهای آلی کمک می کند و سرعت جوانه زنی اسپورهای Bacillus subtilis را افزایش می دهد. همچنین این دارو اثر کاهش کلسترول را در حیوانات نشان می دهد.

  • به عنوان افزودنی غذا می تواند اثر طعم دهنده چاشنی های شیمیایی را افزایش دهد ، طعم شیرین کننده ها و طعم ترش اسیدهای آلی را بهبود بخشد ، از اکسیداسیون روغن ها جلوگیری می کند.
  • در تحقیقات بیوشیمیایی ، به عنوان داروی تغذیه اسید آمینه در پزشکی استفاده می شود.
  • L-Alanine به عنوان مکمل در محیط کامل برای کشت سلولی استفاده شده است.
  • ال آلانین برای کاهش قند خون (هیپوگلیسمی) ، کم آبی ناشی از اسهال ، بیماری کبد، خستگی ، استرس و برخی اختلالات ارثی از جمله بیماری ذخیره گلیکوژن و اختلالات چرخه اوره استفاده می شود.

فرضیه جهانی آلانین :

آلانین یکی از بیست اسیدهای آمینه α متعارف است که به عنوان بلوک های سازنده (مونومرها) برای بیوسنتز پروتئین ها با واسطه ریبوزوم استفاده می شود. اعتقاد بر این است که آلانین یکی از اولین اسیدهای آمینه است که در مجموعه استاندارد کد ژنتیکی گنجانده شده است. بر اساس این واقعیت ، فرضیه “دنیای آلانین” مطرح شد. این فرضیه انتخاب تکاملی اسیدهای آمینه در مجموعه کد ژنتیکی را از نظر شیمیایی توضیح می دهد. در این مدل ، انتخاب مونومرها (یعنی آمینو اسیدها) برای سنتز پروتئین ریبوزومی به آن مشتقات آلانین محدود می شود که برای ساختα-  مارپیچ یا عناصر ساختاری ثانویه β-ورقه مناسب هستند. ساختارهای ثانویه غالب در زندگی همانطور که می شناسیم α- مارپیچ و صفحات β هستند و اکثر اسیدهای آمینه متعارف را می توان مشتقات شیمیایی آلانین دانست. بنابراین،اکثر اسیدهای آمینه متعارف موجود در پروتئین ها می توانند با جهش های نقطه ای با Ala مبادله شوند در حالی که ساختار ثانویه دست نخورده باقی می ماند. این واقعیت که Ala ترجیحات ساختار ثانویه اکثر اسیدهای آمینه کد شده را تقلید می کند عملاً در جهش زایی اسکن آلانین مورد استفاده قرار می گیرد. علاوه بر این ، کریستالوگرافی کلاسیک اشعه ایکس اغلب از مدل ستون فقرات پلی آلانین برای تعیین ساختارهای سه بعدی پروتئین ها با استفاده از جایگزینی مولکولی-یک روش مرحله ای مبتنی بر مدل استفاده می کند.

خرید ال آلانین:

جهت خرید این محصول شیمیایی جهت کاربردهای ذکر شده در بخش فوق و نیز انواع دیگر کاربردهای آزمایشگاهی ، تولیدی ، صنعتی و تحقیقاتی میتوانید از طریق تماس با واحد فروش این مجموعه اقدام نموده و محصول شیمیایی ال آلانین را از برندهای مختلف و معتبر در حجمها و بسته بندی های مختلف در کمترین زمان ممکن دریافت کنید.

 

منابع :

https://www.merckmillipore.com/NL/en/product/L-Alanine,MDA_CHEM-101007

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Alanine

https://en.wikipedia.org/wiki/Alanine

https://www.urmc.rochester.edu/encyclopedia/content.aspx?contenttypeid=19&contentid=Alanine

http://www.kyowahakko-bio.co.jp/english/products/aminoacids/l_alanine/

https://www.jomarlabs.com/products/l-alanine

https://www.britannica.com/science/alanine

https://www.nationalnutrition.ca/articles/supplements/alanine/

https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-1247/alpha-alanine

https://www.indiamart.com/proddetail/l-alanine-cas-no-56-41-7-7347618291.html

https://hmdb.ca/metabolites/HMDB0000161

https://www.chemicalbook.com/ChemicalProductProperty_EN_CB4350297.htm

https://www.bioassaysys.com/Alanine-Assay-Kit.html

https://www.trc-canada.com/product-detail/?A481500

https://www.sincerechemical.com/product/l-alanine-cas-56-41-7/

https://www.sigmaaldrich.com/IR/en/product/sigma/a7627

https://www.alfa.com/en/catalog/A15804/

https://www.webmd.com/vitamins/ai/ingredientmono-1247/alpha-alanine

 

  • نام محصول : ال-آلانین
  • دمای نگهداری: دمای اتاق

  • فرم محصول : پودر کریستالی
  • مزه طعم شیرین
  • بو : بی بو
  • چگالی : 1.40 g/cm³ (20 °C)
  • نقطه جوش : 250 درجه سانتی گراد
  • نقطه ذوب : 295 - 297 °C (decomposition)
  • وزن مولکولی : 89.09 g/mol
  • رنگ : سفیدو سفید مایل به زرد
  • انحلال پذیری 166.5گرم در لیتر.
  • حلالیت : آب -کمی اتیلیک-پیریدین
5/5

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *