فروشگاه محصولات شیمیایی کالا علم

ال آسپارتیک اسید

L-Aspartic acid

ال آسپارتیک اسید

بسته بندی های کالا :

25G
100G
500G
1kG
5KG
10KG
25KG

کدهای محصول :

کد مرک ( MERCK ) :

100126-100129-816003

کد سیگما آلدریچ
(SIGMA - ALDRICH) :

A9256- A7219-A5474- 51572-W365601-11189-A8949

خلوص ال آسپارتیک اسید :

99%

نام های مترادف :

(S)-Aminobutanedioic acid

آمینوبوتاندیوییک اسید

(S)-(+)-Aminosuccinic acid

آمینوسوکسینیک اسید

Aspartic acid

اسیدآسپارتیک

ضمانت اصالت کالا

در خصوص تمامی کالاهای ارائه شده توسط کالا علم

ارسال سریع کالا به سراسر کشور

بسته بندی ایمن توسط گروه توزیع کالا علم

حفظ زنجیره سرمایی در فرایند ارسال

استفاده از تجهیزات خنک کننده در صورت لزوم

7 روز ضمانت بازگشت کالا

طبق پروتکل تعریف شده

عبارات کلیدی و راهنما :

فروش ال آسپارتیک اسید

قیمت ال آسپارتیک اسید

خرید ال آسپارتیک اسید

برندهای کالا :

MERCK - شرکت مرک

SIGMA - شرکت سیگما

ALDRICH - شرکت آلدریچ

SUPELCO - شرکت ساپلکو

هندی - چینی - آلمان

دریافت برگه اطلاعات تکمیلی کالا :

اسید آمینه ال آسپارتیک اسید L-Aspartic acid چیست؟

ال آسپارتیک اسید یک اسید آمینه چهار کربنی غیر ضروری است ، اسید آسپارتیک دارای بار منفی کلی است و نقش مهمی در سنتز سایر اسیدهای آمینه و در چرخه اسید سیتریک و اوره ایفا می کند. آسپاراژین ، آرژنین ، لیزین ، متیونین ، ایزولوسین و برخی نوکلئوتیدها از اسید آسپارتیک سنتز می شوند. آسپارتیک اسید همچنین به عنوان یک انتقال دهنده عصبی عمل می کند. ال آسپارتیک اسید نه تنها به عنوان افزودنی غذایی مستقل ، بلکه به عنوان ماده اولیه صنایع غذایی و دارویی نیز مورد استفاده قرار می گیرد.

فروش ال آسپارتیک اسید مرک :

جهت خرید ال آسپارتیک اسید  مرک ، سیگما ، الدریچ ، ساپلکو با خلوص بالا و نیز دریافت قیمت ال آسپارتیک اسید میتوانید از طریق سیستم های تماس با ما اقدام نمایید ، همچنین فروش ال آسپارتیک اسید تولید شرکت های هندی و چینی و کره ای با خلوص بالا در حجم های متنوع توسط این گروه تجاری صورت میپذیرد.بسته بندی و ارسال ال آسپارتیک اسید جهت تمام نقاط کشور توسط این گروه بازرگانی صورت گرفته و از طرق مختلف قابل ارسال میباشد.

 

ال آسپارتیک اسید، L-Aspartic acid (به اختصار Asp یاD ) با فرمول شیمیایی (C₄H₇NO₄) که به آن آسپارتات نیز گفته می شود ، یکی از 20 آمینو اسید و فرم ال “L” اسید آسپارتیک است که در سنتز پروتئین استفاده می شود و جزء اسیدهای آمینه غیر ضروری برای انسان است زیرا می تواند در داخل بدن سنتز شود. ال آسپارتیک اسید به وفور در پروتئین های گیاهی ، به ویژه در جوانه دانه ها یافت می شود. اما این آمینو را می توان در بدن از اسید اگزالواستیک تولید کرد. آسپارتیک اسید و اسید گلوتامیک برای اولین بار در سال 1868 از حبوبات موجود در دانه گیاه جدا شدند ، ال آسپارتیک اسید تنها اسید آمینه ای است که دارای گروه کربوکسیلات دارای بار منفی در زنجیره جانبی است. این آمینو اسید در متابولیسم و ​​در حین ساخت سایر اسیدهای آمینه و بیوشیمیایی در چرخه اسید سیتریک بسیار مهم است.

همه اسیدهای آمینه دارای سه گروه مشابه هستند که به یک کربن مرکزی متصل شده اند، یک گروه “COOH”، یک گروه”NH3″  و یک هیدروژن.همچنین هریک از آنها دارای زنجیره جانبی متمایزی هستند. اسید آسپارتیک”CH2COOH”  است و دلیل وجود”L”  در مقابل نام اسید آسپارتیک این است که از نظر فنی ، اسید آسپارتیک مانند اکثر اسیدهای آمینه دیگر نامتقارن است و در دو شکل تصویر آینه وجود دارد. با این حال ، تنها یک شکل ، که با “L” نشان داده می شود ، به طور طبیعی در پروتئین ها وجود دارد.

ال آسپارتیک اسید همانطور که از نام آن مشخص است ، آسپارتیک اسید آنالوگ کربوکسیلیک اسید آسپاراژین است. به عنوان یک انتقال دهنده عصبی ، آسپارتیک اسید ممکن است در برابر خستگی مقاومت کند و در نتیجه منجر به استقامت شود ، اگرچه شواهد برای حمایت از این ایده قوی نیست. اسید آسپارتیک یک آمینو اسید غیر ضروری است ، زیرا می توان آن را از آنزیم های ویتامین B6 از گلوتامیک اسید تهیه کرد. اسید آمینه نقش مهمی در چرخه اوره و متابولیسم “DNA” دارد. آسپارتیک اسید یک انتقال دهنده عصبی تحریک کننده اصلی است که گاهی اوقات در بیماران مبتلا به صرع و سکته مغزی افزایش می یابد. این میزان در بیماران افسرده و در بیماران مبتلا به آتروفی مغز کاهش می یابد. منیزیم و روی ممکن است بازدارنده های طبیعی برخی از عملکردهای آسپارتیک اسید باشند. آسپارتیک اسید ، با اسید آمینه فنیل آلانین ، بخشی از شیرین کننده طبیعی ، آسپارتام است. این شیرین کننده در شیرین کننده های مصنوعی پیشرفت کرده و احتمالاً در دوزهای معمولی برای همه به جز فنیل کتونوریک ها بی خطر است.

آمینو اسید چیست ؟

اسیدهای آمینه مولکولهای کوچک مبتنی بر کربن هستند که سلولهای شما برای اهداف مختلفی به آن نیاز دارند. آنها را هر زمان که پروتئین می خورید دریافت می کنید. آنزیم های موجود در معده و روده کوچک شما پروتئین های رژیم غذایی را به آمینو اسیدهای تشکیل دهنده آنها تجزیه می کند و شما آنها را به جریان خون و در نهایت به سلول ها جذب می کنید. 20 آمینو اسید “معمولی” به علاوه چند اسید آمینه اصلاح شده وجود دارد که ال آسپارتیک اسید یکی از آنها است.

تاریخچه :

اسید آسپارتیک برای اولین بار در سال 1827 توسط آگوست آرتور پلیسون و اتین اوسیان هنری به واسطه هیدرولیز آسپاراژین ، که در سال 1806 از آب مارچوبه جدا شده بود ، کشف شد. روش اصلی آنها از هیدروکسید سرب استفاده می کرد ، اما در حال حاضر اسیدها یا بازهای مختلف دیگر به طور معمول به جای آن استفاده می شود.

بیوسنتز :

در بدن انسان ، آسپارتات بیشتر از طریق ترانس آمیناسیون اگزالواستات سنتز می شود. بیوسنتز آسپارتات توسط آنزیم آمینوترانسفراز تسهیل می شود: انتقال گروه آمین از مولکول دیگر مانند آلانین یا گلوتامین باعث تولید آسپارتات و آلفا کتو اسید می شود.

آسپارتات همچنین نقش مهمی در چرخه اوره ایفا می کند.

سنتز شیمیایی :

از نظر صنعتی ، آسپارتات با آمیناسیون فومارات کاتالیز شده توسط ال آسپارتات آمونیاک لیاز تولید می شود.

اسید آسپارتیک راسمیک را می توان از دی اتیل دی اتیل سدیم فتالیمیدومالونات سنتز کرد.

C 6 H 4 (CO) 2 NC (CO 2) و همکاران) 2 (.

خرید ال آسپارتیک اسید :

جهت خرید این محصول شیمیایی جهت کاربردهای ذکر شده در بخش فوق و نیز انواع دیگر کاربردهای آزمایشگاهی ، تولیدی ، صنعتی و تحقیقاتی میتوانید از طریق تماس با واحد فروش این مجموعه اقدام نموده و محصول شیمیایی ال آسپارتیک اسید را از برندهای مختلف و معتبر در حجمها و بسته بندی های مختلف در کمترین زمان ممکن دریافت کنید.

کاربرد ال آسپارتیک اسید :

در صنایع شیمیایی ، می توان از ال آسپارتیک اسید به عنوان مواد اولیه برای رزین های مصنوعی ، تعداد زیادی از مواد حفاظت از محیط زیست برای سنتز اسید پلیاسپارتیک و همچنین مواد افزودنی تغذیه ای و برای لوازم آرایشی استفاده کرد. ال آسپارتیک اسید را می توان به عنوان مکمل غذایی برای افزودن به انواع نوشیدنی های خنک کننده استفاده کرد. می توان از آن به عنوان پادزهر ، تقویت کننده عملکرد کبد و رفع کننده خستگی در پزشکی استفاده کرد. همچنین می تواند به عنوان معرف بیوشیمیایی ، عامل کشت و واسطه های سنتز آلی ، و همچنین به عنوان ماده اولیه شیرین کننده جدید آسپارتام (شیرین کننده آمینو اسید مناسب دیابت شیرین) مورد استفاده قرار داد که چشم انداز خوبی در بازار دارد.

  • به عنوان مکمل غذایی در صنایع غذایی برای تامین اسیدهای آمینه ضروری.
  • به عنوان طعم دهنده در صنایع غذایی برای تنظیم اسیدیته و شیرینی.
  • به عنوان مکمل غذایی در نوشیدنی ها استفاده می شود.
  • به عنوان واسطه در داروسازی استفاده می شود.
  • به عنوان واسطه در پزشکی تولید سرکوب کننده تومور.
  • به عنوان تجزیه پذیری زیستی در محصول آرایشی و بهداشتی به طور کامل تجزیه شود.
  • به عنوان مکمل غذایی در کشاورزی/خوراک دام استفاده می شود.
  • به عنوان مکمل غذایی در کود برای بهبود کارایی استفاده می شود.
  • به عنوان واسطه در تولید انواع مواد شیمیایی آلی.
  • همچنین می تواند در صنایع کود برای بهبود احتباس آب و جذب نیتروژن استفاده شود.
  • از ال آسپارتیک اسید به عنوان نمک های پتاسیم ، منیزیم یا کلسیم به طور گسترده برای مکمل های معدنی استفاده می شود.

متابولیسم ال آسپارتیک اسید:

در گیاهان و میکروارگانیسم ها ، آسپارتات پیش ساز چندین اسید آمینه است ، از جمله چهار موردی که برای انسان ضروری هستند: متیونین ، ترئونین ، ایزولوسین و لیزین. تبدیل آسپارتات به اسیدهای آمینه دیگر با کاهش آسپارتات به “نیمه آلدهید” آن ، O 2 CCH (NH 2 ) CH 2 CHO آغاز می شود.آسپاراژین از آسپارتات از طریق ترانسمیداسیون به دست می آید:

-O 2 CCH (NH 2 ) CH 2 CO 2 – + G C (O) NH 3 + O 2 CCH (NH 2 ) CH 2 CONH 3 + + G C (O) O

 (جایی که GC (O) NH2 و GC (O) OH به ترتیب گلوتامین و گلوتامیک اسید هستند).

طبقه بندی شیمیایی :

متعلق به گروه ترکیبات آلی است که به اسید آسپارتیک و مشتقات آن معروف است. اسید آسپارتیک و مشتقات آن ترکیباتی هستند که حاوی اسید آسپارتیک یا مشتقی از آن هستند که در نتیجه واکنش اسید آسپارتیک در گروه آمینو یا گروه کربوکسی یا جایگزینی هیدروژن گلیسین با هترواتوم ایجاد می شود.

جذب ، توزیع و دفع :

جذب : ال آسپارتیک اسید توسط یک فرآیند انتقال فعال از روده کوچک در بدن جذب می شود.

پس از بلع ، ال آسپارتیک اسید توسط یک فرآیند انتقال فعال از روده کوچک جذب می شود. پس از جذب ، ال آسپارتیک وارد گردش پورتال می شود و از آنجا به کبد منتقل می شود ، جایی که بیشتر این اسید آمینه به پروتئین ، پورین ها ، پیریمیدین ها و ال آرژنین متابولیزه می شود و همچنین کاتابولیزه می شود. ال آسپارتیک در کبد متابولیزه نمی شود. وارد گردش خون سیستمیک می شود و آن را به بافتهای مختلف بدن توزیع می کند. کاتیونهای مرتبط با ال آسپارتیک به طور مستقل با مواد مختلف بدن تعامل دارند و در فرایندهای مختلف فیزیولوژیکی شرکت می کنند.

قیمت ال آسپارتیک اسید :

در صورت نیاز به خرید ال آسپارتیک اسید میتوانید با استفاده از امکانات متنوع قرار داده شده در وبسایت اقدام نموده و در سریعترین زمان ممکن از قیمت ال آسپارتیک اسید آگاهی یافته و آن را در کمترین فاصله زمانی ، به طرق مختلف در سراسر کشور دریافت نمایید. شایان ذکر است که این مرکز فروش ال آسپارتیک اسید ، محصولات خود را طبق پروتکل تضمین ذکر شده در صفحه محصول ارائه داده و در خصوص تمامی کالاها در صورت لزوم ، مساله زنجیره دمایی درفرایند ارسال لحاظ خواهد شد .

 

منابع :

https://pubchem.ncbi.nlm.nih.gov/compound/Aspartic-acid

https://www.merckmillipore.com/GB/en/product/L-Aspartic-acid,MDA_CHEM-100126

https://en.wikipedia.org/wiki/Aspartic_acid

https://fscimage.fishersci.com/msds/02130.htm

https://www.targetmol.com/compound/L-Aspartic%20acid?gclid=EAIaIQobChMI7P2OpOqj8gIVDdPtCh3F8gYbEAAYASAAEgImovD_BwE

https://onlinelibrary.wiley.com/doi/abs/10.1002/9780470054581.eib383

https://www.guidechem.com/encyclopedia/l-aspartic-acid-dic162.html

https://www.foodsweeteners.com/applications-and-uses-of-l-aspartic-acid/

https://www.spectrumchemical.com/OA_HTML/chemical-products_L-Aspartic-Acid_AS125.jsp?minisite=10020&respid=22372

https://hmdb.ca/metabolites/HMDB0000191

https://www.chemicalbook.com/ProductChemicalPropertiesCB3141599_EN.htm

https://foodb.ca/compounds/FDB012567

https://healthfully.com/what-are-the-functions-of-coenzyme-a-in-cellular-respiration-7991419.html

 

  • نام محصول : ال اسپارتیک اسید
  • دمای نگهداری: دمای اتاق

  • فرم محصول : پودر کریستالی
  • رنگ : سفید تا تقریباً سفید یا بلورهای بی رنگ
  • مزه اسیدی/خنثی ، ترش
  • بو :
  • وزن مولکولی : 133.1 g/mol
  • چگالی : 430 کیلوگرم در متر مکعب
  • نقطه جوش : 245.59درجه سانتی گراد
  • نقطه ذوب : 269 - 271 °C (decomposition)
  • انحلال پذیری 4 گرم در لیتر
  • حلالیت : کمی محلول در آب
  • ثبات: پایدار. قابل احتراق با عوامل اکسید کننده قوی ناسازگار

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *